Az Unicraft márkacsoport raklapmozgatói a felhasználói igények széles spektrumát fedik le. A kínálatban megtalálhatók rövidített és hosszított kivitelű raklapemelők, mérleg funkcióval rendelkező raklapmozgatók, vagy éppen elektromos működtetésű modellek.

PHW raklapmozgató széria

Emelés, süllyesztés és üres állás kézikarral állítható. Könnyed működtetésű hidraulikus szivattyú, krómozott dugattyúval, nyomáscsökkentő szeleppel. Fokozatmentesen, finoman szabályozható süllyesztési sebesség speciális szeleppel.

Könnyű mozgathatóság még nagy terhelés esetén is a tömör gumi futófelületű, rendkívül csendes alumínium forgatható görgőknek és a poliuretánból készült tandem villagörgőknek köszönhetően.

Precíziós golyóscsapágyak minden keréken és görgőn. Acél váz és villa, nagyon stabil, csavarodásmentes alapszerkezet. Ergonomikus kialakítású kormányrúd, csúszásmentes markolat műanyag bevonattal.

Többféle villa hosszúságban rendelhetők.

Elektromos raklapmozgatók

Az Unicraft EHW szériája nagy teljesítményű, karbantartást nem igénylő lítium-ionos akkumulátorral szerelt modelleket foglal magába. Az integrált akkumulátor-felügyeleti rendszer hosszú élettartamot biztosít. Az akkumulátor könnyen eltávolítható és behelyezhető. Magas rendelkezésre állás a nagyon rövid, mindössze 2,5-3 órás töltési időnek, illetve a köztes töltési lehetőségnek (szünetekben vagy állásidőben) köszönhetően.

Ezen modellek fokozatmentesen, kényelmesen irányíthatók szűk helyeken is. Az alacsony sebesség funkció lehetővé teszi a lassú manőverezést – ezáltal tökéletesek zsúfolt helyekre is! Az ergonomikus kialakítású kormányrúd pedig rendkívül könnyű használatot biztosít.

GHHW 1000 magasemelő

1 tonna terhelhetőséggel raktári feladatokhoz, járművek kirakodásához. Kompakt acélszerkezet, alacsony kopású golyóscsapágyazott görgőkkel szerelve.

A statikus elektromosság által nem keletkeznek szikrák és nincsenek elektromágneses mezők, így gyúlékony vagy robbanásveszélyes anyagok mozgatásához is alkalmazható.

Az emelést láb- és kézikarral lehet elvégezni. A fordulókör 1380 mm-es, a használathoz 2112 mm-es folyosószélesség szükséges.

PHH 1001 / PHH 1003 E ollós raklapemelők

1 tonna teherbírással, „E” kivitel elektrohidraulikus. Könnyű kezelhetőség, nehéz terhek esetén is.

Fokozatmentesen állítható leeresztő szelep. Mechanikus gyorsemelés 800 mm-ig mindössze 23 lökettel.

Karbantartásmentes precíziós golyóscsapágyak minden kerékben és görgőben.

PHH 1003 E robusztus, elektrohidraulikus emelő és süllyesztő berendezés. Az excentrikus támasztékok tehermentesítik a kormánykereket emeléskor. Elektromosan vagy kézi működtetéssel is használható.

Raklapemelő termékcsoportunk bemutatásában csak bizonyos termékeinkre tértünk ki részletesebben. A teljes kínálatért tekintse meg a termékeink menüpont erre vonatkozó aloldalát, vagy látogasson el webáruházunkba.