Emelőszerkezetek alkotta termékcsoportunkba elektromos csörlők, darumérlegek, láncos emelők, gépemelők, mágneses emelők, haladóművek tartoznak. A készülékeket stabil, masszív kialakítás, könnyű és biztonságos használat jellemez.

Emelő csörlők

Kompakt és robusztus kialakítás, alacsony karbantartási igény. Manuális és elektromos hajtású verziókban.

USZ 801 / 1601 / 3201 drótköteles vonszolók, könnyű kialakítással az alumínium ötvözet háznak köszönhetően. Vízszintesen és függőlegesen is használhatók. Hajtókarral, horoggal ellátott, 20 m-es drótkötéllel szállítva.

ESW 901 / 1360 drótköteles csörlők működtetése kézi hajtókarral vagy vezetékes távirányítóval vezérelt, kisfeszültséggel hajtott elektromotorral lehetséges.

ESW 500 / 800 automatikus kábelvezetéssel szerelt elektromos csörlők, mely feltekercseléskor egyenletesen elosztva a drótkötelet megakadályozza a károsodást, növelve annak élettartamát. 230V-os elektromos csatlakozóval és horoggal szerelve azonnali használatra készen. A csigahajtás megduplázza az emelési teljesítményt.

Láncos emelők

K széria

Masszív emelőszerkezetek acél házzal, biztonságos zárt szerkezettel. Könnyű használat erőkifejtés nélkül. Szimpla, dupla vagy négyes lánckötél kialakítás. Forgatható teher és függesztő kampó. 1-10 tonna teherbírásig.

K1 széria

Az edzett görgőknek és csapágyazásnak köszönhetően nagyobb hatékonysággal csökkenti a súrlódásból eredő erőveszteséget. Kovácsolt vas, forgatható teher és függesztő emelőkampó zárral. 1-10 tonna teherbírásig.

HZ széria karos láncos emelő

0,75-3 tonna teherbírásig. A teher gyorsan rögzíthető. A teherlánc mindkét irányban áthúzható a láncos szabadonfutó mechanizmusnak köszönhetően. Biztonságos tehertartás az azbesztmentes tárcsákkal ellátott fék révén.

RFW 1

TK 1

HKS 1

Haladóművek

HFW haladóművek

A megfelelő központosításnak köszönhetően nincs oldalirányú kilengés a gerendán. Állítható szélesség ellentétes menettel. Szabványos billenésmentes eszköz, alacsony és kompakt kialakítással. I gerendákon használható (DIN 1025-1). Sima, egyenletes működés a csapágyas görgőknek köszönhetően.

RFW haladóművek

A megfelelő központosításnak köszönhetően nincs oldalirányú kilengés a gerendán. Állítható szélesség ellentétes menettel. Szabványos billenésmentes eszköz, alacsony és kompakt kialakítással. I gerendákon használható (DIN 1025-1). Sima, egyenletes működés a csapágyas görgőknek köszönhetően.

TK függesztők

Központi orsómechanizmusának köszönhetően egyszerűen és biztonságosan rögzíthető a gerendához. Csatlakozási pontok gyors létrehozására alkalmas. Emelőeszközök, rakományok megtartására ideális eszköz. Beállításának nagy tartománya miatt rugalmasan kezelhető.

HKS lemezmegfogók

Lemezek, acéllemezek, gerendák és egyéb acélszerkezetek függőleges emeléséhez. A reteszelés – csökkent emelőkapacitással – de biztosítja a rakomány rögzítését akkor is, ha a befogási helyzetből adódóan fellépő erők eltérnek a függőlegestől. A minimális teher a megadott teherbírási képesség 10%-a. A szállított áruk keménysége nem haladhatja meg a 30 HRC értéket.

Gépemelők

MH széria

Emelőszerkezetek nehéz terhek biztonságos megemeléséhez. Stabil, hegesztett acélszerkezet a nagy teherbíráshoz. A leeresztés sebessége fokozatmentesen állítható az érzékeny leeresztő szeleppel. Kicsi és kompakt kialakítás.

HMH széria

Stabil, hegesztett acélszerkezet a nagy igénybevételhez. Nagy terhek biztonságos emeléséhez. Forgatható hidraulika pumpálóegység. 360°-ban forgatható kar, illetve padlólemez. Levehető emelőkar.

MH 10

PLM 602

Mágneses emelők

PLM 1 széria

Permanens mágnessel, mely független akkumulátortól vagy bármilyen tápegységtől. Könnyen ki- és bekapcsolhatók a mozgatókarral. Biztonsági retesszel, mely megakadályozza a véletlen de-magnetizálást.

PLM 2 széria

Magas biztonsági hatásfok a 3,5-es biztonsági tényezőnek köszönhetően. Lapos és kerek anyagokhoz, alaplap V kialakítással. A rögzített emelőszem csökkenti a terhelés alatti himbálózást.

Darumérlegek

HW széria

Világos, könnyen olvasható LED kijelző 20 mm-es számmagassággal. Vezérlés közvetlenül a készülék kijelzőjén keresztül. A mért értékek rögzíthetők és tárolhatók. A tára funkcióval az érték lenullázható, így könnyedén meghatározható a nettó tömeg. Automatikus kikapcsolási funkció. A túlterhelésre a kijelzőn jelenik meg figyelmeztetés.

KW széria

Nagy pontosságú mérési lehetőség 10t-ig. Távirányítással vagy a kijelzőn közvetlenül vezérelhető emelőszerkezetek. A távirányító hatótávolsága 10 m. Világító és könnyen olvasható 30 mm-es számjegyek a LED kijelzőn. Az értékek rögzíthetők és tárolhatók. SUM függvény a sorozatmérésekhez. Automatikus kikapcsolási funkció. Túlterhelés figyelmeztetés a kijelzőn. Tápellátás belső akkumulátorral, cserélhető és közvetlenül a készülékben tölthető.

KW 50

Emelőszerkezetek termékcsoportunk bemutatásában csak bizonyos termékeinkre tértünk ki részletesebben. A teljes kínálatért tekintse meg a termékeink menüpont erre vonatkozó aloldalát, vagy látogasson el webáruházunkba.