Az emelőasztalok fontos kiegészítői a zavartalan és biztonságos műhelyi munkálatoknak. Az Unicraft ollós emelőasztalai felhasználóbarát kialakításukkal ergonomikus munkavégzést biztosítanak.

FHT 500 hidraulikus ollós-emelőasztal

Robosztus acélszerkezettel, 500 kg terhelhetőséggel. Kerékvédővel, fékkel ellátott, nagy teherbírású kormányzó görgőkkel szerelve.

Masszívitása ellenére rugalmas és kényelmes vele a munka, a lábpedállal történő hidraulikus emelésnek köszönhetően. Az asztalsüllyesztés manuálisan a kézikarral működtethető.

Túlterhelés elleni biztonsági-szelep védi a kezelőt és a munkahengert. Speciális kialakítása révén hosszabb munkadarabokhoz is alkalmazható.

SHT 1000, SHT 2000 hidraulikus ollós emelőasztalok

Ergonomikus munkavégzést nyújtanak az egyszerűen kezelhető elektromos motor hajtású hidraulika rendszer segítségével emelhető asztal
optimális munkamagasságra való beállításával. Fix helyre rögzített platformos kialakítás.

Külön vezérlőegység 3 méteres kábellel, vezérlőgombokkal és vészleállító kapcsolóval. Fokozatmentesen állítható emelés és süllyesztés.

A porszórt, masszív acélszerkezet nagy fokú stabilitást ad. Nagy nyomású munkahenger kettős biztonsági funkcióval.

SHT 1000 1 tonna teherbírással, SHT 2000 2 tonna teherbírással.

SHT 1001 G hidraulikus ollós emelőasztal

Alacsony kialakítás, rámpával szerelve – raklapmozgatóval is könnyen használható.

Az elektromos motor hajtású hidraulika rendszer segítségével az asztal egyszerűen beállítható a kívánt munkamagasságra.

Külön vezérlőegység 3 méteres kábellel, vezérlőgombokkal és vészleállító kapcsolóval. Fokozatmentes emelés és leengedés.

Erős acélszerkezet az optimális stabilitás érdekében. Krómozott hidraulika henger. Megfelel az EN 1570 szabvány biztonsági követelményeinek.

Emelőasztal termékcsoportunk bemutatásában csak bizonyos termékeinkre tértünk ki részletesebben. A teljes kínálatért tekintse meg a termékeink menüpont erre vonatkozó aloldalát, vagy látogasson el webáruházunkba.