Homokszóró kabinok mindenféle fémalkatrész tisztítására.

Különböző szóróanyagokkal használhatók, mint például kvarc, üveggyöngy vagy éppen műanyag golyó. Ideálisak mindenféle fémalkatrész (motoralkatrészek, szerelvények, burkolatok, felnik, zsanérok) tisztításához, rozsda vagy festék eltávolításához. Minőségi latex kesztyűvel kaphatók, melyek erősen a házhoz vannak rögzítve. Munka közben az optimális látási viszonyok és biztonság garantált köszönhetően a homokszóró kabinok ablakára helyezett fóliának.

Pormentes munkavégzés az ajtó körül elhelyezett tömítésből adódóan. Stabil belső ráccsal rendelkeznek, melyek lehetővé teszik a munkadarabok biztonságos behelyezését. Leeresztő nyílásuk révén a szóróanyag könnyedén cserélhető. Az alul elhelyezkedő szívócsőnek köszönhetően az alsó szóróanyagot is felszívják. Levegős csatlakozás kívülről lehetséges. Két nagy oldalsó ajtó a munkadarab ki- és bemozgatásához, akár hosszabb méretekhez is. A beépített elszívó egység cserélhető szűrőbetéttel rendelkezik.

A levegőáramlás lábpedállal szabályozható. A kabinok két szórópisztollyal vannak ellátva: az egyik fix, a másik pedig szabadon mozgatható. Három elkülönített kapcsoló: ki-, és bekapcsoló; elszívó; világítás. 2 db neon cső világítás (230V), ami a cserélhető védőfóliás burkolat mögött van (5 db fólia tartozék). A maximum működési nyomás nyomásszabályzóval állítható, a nyomásmérőn pedig gyorsan ellenőrizhető. 230 V áramellátás, külső kapcsolóval.

Tekintse meg videón: