PG-E 90 SEA áramfejlesztő fél-profi felhasználási célokra tervezve.

Az Unicraft márkacsoport ezen benzinmotoros szinkrongenerátoros aggregátorja rövid ideig névleges teljesítményének háromszorosát is tudja nyújtani. Erős teljesítménye mellett nagy üzemanyagtartállyal rendelkezik, mely hosszú üzemidőt biztosít. A tartály telítettség az üzemanyag szintjelzőről, míg a frekvenciára, a feszültségre és az üzemórára vonatkozó adatok a 3 az 1-ben kijelzőről olvashatók le.

Biztonságos működéséhez hozzájárul a fröccsenő víz ellen védő fedlap, az elektronikus feszültség-szabályozás (AVR), valamint az áramkör megszakító. Utóbbi automatikusan lekapcsolja a villamosenergia-rendszert túlterhelés esetén. Az AVR állandó kimeneti feszültséget biztosít, és lehetővé teszi a generátor állandó feszültségen történő stabil működését. Ezzel többek között nagyban megkönnyíti az érzékeny berendezések működtetését.

A készülék mindezeken túl alacsony olajszint jelzővel is fel van szerelve, melynek köszönhetően nem elégséges olajszintnél a motor automatikusan leáll. A csatlakozók a berendezés elülső oldalán találhatók, így könnyedén hozzáférhetők. Fontos megemlíteni még, hogy rendkívül egyszerűen szállítható kerekei és praktikus szállítókerete segítségével.

PG-E 90 SEA áramfejlesztő
Cikkszám6706090
Feszültség230 V
Max. teljesítmény LTP8.2 kW
Tartós teljesítmény7.5 kW
Fordulatszám3600 f/p.
IndításKézi / Elektronikus
Üzemidő8 óra
Üzemidő 50 %-os terhelésen12 óra
Üzemanyag tartály kapacitás25 liter
Zajszint67 dB(A)
Generátor védelmi osztályIP23M
Foglalat védelmi osztályIP44
Méret (h x sz x m)700 x 526 x 580 mm
Súly97 kg

Ergonomikusan elhelyezett csatlakozók

Tartozékként praktikus szállítókerettel