Műhelyfelszerelés termékcsoportunkba motor pozicionálók és forgatók, motorkiemelő daruk, motorkerékpár emelők, alkatrészmosó berendezések tartoznak. Elengedhetetlen, kiváló minőségű kiegészítői egy jól felszerelt műhelynek.

MP 680

Motor pozícionálók, forgatók

MMB 505 motortartó híd

Motorok felfüggesztéséhez és emeléséhez két állítható teherorsóval. Keresztirányú és hosszanti motorokhoz alkalmas. Két biztonsági lánccal szerelve. Forgatható, csavarral rögzíthető támasztólábak.

MMB 450 motorforgató állvány

Forgókerekekkel szerelve a legjobb manőverezhetőség érdekében. Öt fokozatban állítható 450 kg terhelhetőségig.

MP 680 motorpozícionáló

Motor be- és kiemelésre. Csörlőre rögzíthető. Gyors súlypontkiegyenlítés a forgatókar és csigacsavar által. 4 stabil lánc praktikus rögzítési lehetőségekhez. Kis súlya révén könnyen kezelhető.

Sebességváltó emelők

Ideálisak sebességváltók, tengelyek, kipufogórendszerek be- és leszereléséhez, illetve egyéb szerviz- és karbantartási munkákhoz.

GH széria

A fokozatmentes emelés hidraulikus lábpedál segítségével történik, melynek köszönhetően a kezek szabadon maradnak. Teherleengedés kézi vezérléssel. Négy forgókerékkel a könnyű manőverezés érdekében.

GH TOP széria

Forgatható magasságállító fogantyú beépített csavartálcával. A szabadalmaztatott párnázott blokk optimális védelmet nyújt az alkatrészeknek. Négy forgókerék a könnyű manőverezés érdekében. Minden funkció működtethető lábbal.

GH 1500 PRO

PK 1

Műhelydaruk

WK széria

4 pozícióban állítható gém a terheléstől függően. Biztonsági kampóval szerelt lánc a hosszabbító karon. Két fékezhető forgó kerékkel szerelve a maximális mobilitás és biztonságos állás érdekében, még terhelés alatt is. Az összecsukható vázszerkezetnek köszönhetően kis helyen tárolható. Gyorsan össze- és szétszerelhető.

PK 1

Ideális be- és kirakodási, szerelési, javítási vagy raktározási munkák során műhelyekben, gyárakban történő használatra sima, egyenletes talajon. Könnyen mozgatható és telepíthető a négy forgó és fékezhető keréknek köszönhetően. Egyszerű és biztonságos magasságállítás a tehermentes állványon található kar és biztonsági reteszek révén. Stabil, masszív, csavarodásmentes kialakítás a keresztirányú merevítők révén.

Motorkerékpár szerelés

MH 680 motorkerékpár emelő

Motorkerékpárok és quadok javításához. Kompakt mérete ellenére kiváló stabilitás jellemzi, teherbírás 680 kg-ig. Kiválóan alkalmas kisebb műhelyekbe, mivel összecsukható, kis helyen tárolható. A mellékelt rögzítő pántok használatával garantált a biztonságos munkavégzés. Fékezhető forgó kerekekkel és könnyen kezelhető lábpedállal szerelve.

MMS-V 100, MMS-H 200

Motorkerékpár állványok stabil felépítéssel motorok javításához. Az első és hátsó kerék egyenletes, könnyű emeléséhez.

MHB emelőasztalok

Stabil kivitelben robogók és motorkerékpárok javításához, szereléséhez. Kompakt kialakításuknak köszönhetően kis műhelyekbe is ideálisak. Széles asztallal és rámpával rendelkeznek a jármű könnyű manőverezéséhez. MHB 455 maximum 450 kg terhelhetőségig, MHB 680 maximum 680 kg terhelhetőségig (quadokhoz is alkalmas).

MH 680

MHB 680

HKRS 1001

Kis helyigényű, hordozható, kompakt és praktikus hidraulikus karosszéria kinyomókészlet Műanyag tokban (910 x 405 x 180 mm) szállítva.

A készlet tartalma:
kézi pumpa tömlővel, állvány gumibetéttel, menetes illesztődarabok, csőhosszabbító készlet, bordázott tartólemez, nyomáshenger, szórófej, gumifej, 90°-os V-tartó.

TWG alkatrészmosó berendezések

Kitűnően alkalmasak, akár komplexebb alkatrészek egyszerű, gyors mosására és zsírtalanítására a további munkálatok (pl. forrasztás vagy festés) előtt.

A rugalmas fém tömlő segítségével a tisztítás célzott és könnyű.

A készülékek elektromos szivattyúval vannak szerelve, melynek szállítási sebessége percenként 3.3 liter.

TWG 20 (6220020)
10 kg terhelhetőség, 20 literes kapacitású kabin.

TWG 80 (6220080)
20 kg terhelhetőség, 80 literes kapacitású kabin.

TWG 150 (6220150)
40 kg terhelhetőség, 120 literes kapacitású kabin.

TWG 80

Műhelyfelszerelés termékcsoportunk bemutatásában csak bizonyos termékeinkre tértünk ki részletesebben. A teljes kínálatért tekintse meg a termékeink menüpont erre vonatkozó aloldalát, vagy látogasson el webáruházunkba.