Homokszóró berendezések fém alkatrészek tisztítására. A kínálatban kis és nagy kapacitású homokszóró kabinok, mobilis készülék, illetve praktikus kézi homokszóró is található.

SSK 3.1

SSK homokszóró kabinok

A műhelyfelszerelés nélkülözhetetlen eszközei, fém alkatrészek tisztítására alkalmas gépek.

Többféle szóróanyaggal használhatók: kvarc, üveggyöngy vagy éppen plasztikszemcse, pl. az alkatrészek rozsdától és festéktől való megszabadítására. Ragasztott fóliával fedett védőüveggel vannak ellátva. A fedelükön és az ajtókeretükön körbefutó tömítés pormentes munkavégzést tesz lehetővé. Erős munkadarab tartó rács a kabinban.

Leeresztő nyílással rendelkeznek a szóróanyag könnyed takarítására, a leeresztő csonk a tartály aljára van erősítve. A sűrített levegős csatlakozás a gépek külső részén található. Gumitalpakkal vannak felszerelve a stabilitás érdekében.

DHS 1

Sűrített levegős kézi homokszóró. Porgyűjtőzsák biztosítja a pormentes, tiszta munkavégzést.

Autókról, motorokról, hajókról és traktorokról történő festék és rozsda eltávolítására alkalmas műhelytechnológiai eszköz.

Négy fúvóka fejjel szállítva különféle felhasználási célokra.

MSSG 105 A

Mobil homokfúvó berendezés elszívóval a tiszta munka érdekében.

Ideális helyszínen végzett vagy műhelybe nem vihető nagyméretű felületek tisztításához.

A szórófejet körülvevő kefével lezárt elszívó tölcsér minimálisra csökkenti a kijutó port és szennyeződést, így az nem kerül a levegőbe, nem szóródik szét a környezetben.

Egyszerűen irányítható a nagy kerekekkel rendelkező, stabil futóműnek köszönhetően. Kivehető, könnyen üríthető gyűjtőtartály.

ZAA 34

Ciklonos elszívó rendszer nagy hatékonyságú és teljesítményű, kétlépcsős légtisztító-rendszerrel.

A szennyezett levegőből leválasztja a port a ciklon és patronszűrők segítségével. A részecskéket egy fiókos tartályba gyűjti össze, mely gyorsan és egyszerűen üríthető.

A nagy szűrőfelülettel rendekező hatékony patronszűrő, könnyen eltávolítható tisztításhoz vagy cseréhez.

Kompakt méret.

Tartozékok: patronszűrő, tömlő Ø 100 mm (hossz 750 mm), tömlő Ø 100 mm (hossz 1500 mm).

A homokszóró berendezések bemutatásában nem tértünk ki minden készülékünk részletes leírására. A pontosabb információkért és a teljes kínálatért tekintse meg a termékeink menüpont erre vonatkozó aloldalát, vagy látogasson el webáruházunkba.