Gépjármű emelők alkotta termékcsoportunkba olajemelők, rámpák, szerelőbakok és krokodil emelők tartoznak. Műhelytechnológiai kiegészítők stabil kivitelben a gépjárműveken végzett biztonságos munka érdekében.

Hidraulikus olajemelők

A kínálatban jelenleg 3 – 30 tonna terhelhetőségű olajemelők vannak. Termékeink tartósak és masszívak a stabil alapnak, a megerősített oldalaknak, a prémium hegesztésnek és menetes csatlakozásnak köszönhetően.

A HSWH TOP széria professzionális felhasználásra lett tervezve. A munkát segíti a forgatható hidraulikapumpa, mely bármely irányból működtethető. Ezen modellek biztonsági szeleppel vannak szerelve, mely megakadályozza a henger túlterhelését, véletlenszerű elállítását.

Szerelőbakok

Biztonságos munkát tesznek lehetővé a megemelt jármű alatt. Robusztus, hegesztett szerkezettel rendelkeznek.

Széles talpaiknak köszönhetően könnyen és stabilan illeszkednek a műhelypadlón, aszfalton vagy egyéb szilárd burkolaton.

4 – 14 kg terhelhetőséggel / pár.

Több pozícióban rögzíthetők.

Rámpák

Praktikus rámpák gépjárművekhez robusztus, stabil felépítéssel.

Nagyobb biztonságot tesznek lehetővé a járművön, vagy a jármű alatt végzett munka során.

KR 2001 robusztus, hegesztett acél szerkezettel, különösen nagy felhajtási szélességgel. 2 tonna terhelhetőség / pár.

KR 2005 műanyag jármű rámpa, helytakarékosság érdekében egymásra rakható. 2,5 tonna terhelhetőség / pár.

Krokodil emelők

RWH széria

Öntöttvas emelőpofa és kerekek. Hosszabbító adapter. Két emelési ponttal, egyszerű a gépjármű alvázához igazítani a gyorsemelés funkciónak köszönhetően. Oldalán praktikus tartó az emelőkarnak.

SRWH széria

Kétrészes emelőkar gumimarkolattal a biztos és könnyű emeléshez. Leeresztés a kar forgatásával irányított szelepen keresztül. Öntöttvas emelőpofa és kerekek. Extra széles tartófelület.

RWHA széria

Gépjármű emelők könnyített szerkezettel, sportos alacsony felfüggesztésű járművekhez. Extra lapos kialakítás, különösen alkalmas alacsonyabb padlólemezű autókhoz. Emelőkar forgatásával vezérelhető szelep. Teher biztonságos és lassú leeresztése. Kényelmes és könnyű emelés a hidraulikával és hosszú karral. Két praktikus oldalsó alumínium fogantyú. Stabil kerekekkel. Gumírozott emelőkar megvédi a gépjárművet. Dupla hidraulika pumpa. Gyors-emelés funkció, 7 pumpálással maximum magasság elérése.

RWH 2.1

RWHA 1501

Gépjármű emelő termékcsoportunk bemutatásában csak bizonyos termékeinkre tértünk ki részletesebben. A teljes kínálatért tekintse meg a termékeink menüpont erre vonatkozó aloldalát, vagy látogasson el webáruházunkba.